Al 12 jaar uw one-stop-shop voor ontwerp, productie en levering van alle print reclame- en interieurproducten.

Onze diensten

Strategisch. Doelgericht. Impactvol.

Wij brengen jouw visie tot leven – van doordachte strategie en krachtig ontwerp tot vlotte productie en punctuele levering. Bekijk al onze diensten hieronder of ga direct naar: Strategie, Marketing, Grafisch ontwerp, of Reclameproducten.

Slimme strategieƫn voor jouw succes

Samen ontwikkelen we een strategie die naadloos aansluit op jouw doelen en behoeften. Voor startende ondernemingen bieden we deskundig start-up advies, een stevig fundament voor groei en succes. Wij helpen bij het definiƫren van jouw missie, visie en doelen, en ondersteunen bij het opstellen van een strategisch plan. Ook voor bestaande bedrijven optimaliseren we werkprocessen en digitaliseren waar mogelijk. Bij Hipprint streven we naar jouw succes door middel van strategisch advies en praktische oplossingen, gericht op groei, efficiƫntie en duurzaam succes.

Contacteer ons voor digitalisatie- &Ā  strategisch advies, AI-toepassingen en bedrijfsconsult.

Marketing die werkt.

Wij zijn hier om jouw merk te boosten! Van het definiƫren van jouw merkidentiteit en waarden tot het creƫren van pakkende boodschappen die jouw doelgroep aanspreken. Met een marketingplan dat jouw visie en doelen weerspiegelt, gaan we aan de slag. Online of offline, we zorgen voor de juiste marketingmix en promotiematerialen die jouw publiek raken. Laat ons jouw onderneming naar nieuwe hoogten tillen!

Contacteer ons voor Social Media advies, strategie & campagnes, SEO optimalisatie en SEA campagnes.

Ontwerpen die indruk maken.

Wij laten jouw merk opvallen met uniek logo- en huisstijlontwerp, gebaseerd op 12 jaar ervaring in het creƫren van aantrekkelijke web- en printontwerpen. Van dynamische animaties tot pakkende iconen en illustraties, wij trekken de aandacht op digitale platforms. Een stijlgids garandeert consistentie in al jouw visuele uitingen, inclusief flyers, folders en promotioneel ontwerp. Met ons kwaliteits DTP-werk is jouw visibiliteit overal, en uniform, te zien.

Logo ontwerp

Een nieuw logo ontwerp en/of huisstijl? Wij kunnen dit! Een restyling of digitalisatie van een logo is ook geen probleem. Lees hier hoe wij een logo voor jou ontwerpen.

DTP werk

Wij verzorgen de opmaak van jou merkmateriaal zoals o.a.: brochures, posters, stickers, signing en belettering, verpakkingen, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, uitnodigingen, menukaarten of banners en meer.

Online aanwezigheid

Wij ontwerpen en ontwikkelen uw website in WordPress of Webflow, creƫren content voor social media.

039 - CreativeCreated with Sketch.

Meer creatieve diensten

Ons ervaren team staat ook garant voor o.a. professionele illustraties, iconen, infographics, beeldbewerking, animaties en de ontwikkeling van jouw eigen catalogus.

Reclame- en Interieurproducten

Een top ontwerp verdient kwaliteit en duurzaamheid! Als jouw betrouwbare producent van reclame- en interieurproducten leveren we maatwerk van de hoogste kwaliteit. Met meer dan 300+ producten zorgen we dat jouw merk of interieur zal stralen.

Bekijk hieronder wat wij voor jou kunnen produceren en leveren, daar waar jij wilt.

Reclame materiaal

Zoals spandoeken, stickers, werfdoeken, reclamepanelen, vlaggen, relatiegeschenken en meer.

Textiel bedrukken

Wij bedrukken textiel voor o.a. bedrijven, work- en sportswear, events, chiro, school of persoonlijk gebruik. Dit doen wij met verschillende technieken en op veel verschillende soorten textiel. Lees hier onze infopagina over textielbedrukkingen.

Printbare interieuritems

Zoals wandbekleding, fotoproducten, sierkussens, zitzakken, behang en meer om je woning of zaak aan te kleden.

Gratis bestandscontrole & digitale proefdruk?

Heb jij reeds (drukklare) bestanden? Bij iedere bestelling doen wij een bestandscontrole voor een optimaal eindproduct. Wij zorgen altijd voor een digitale proefdruk van jouw bestelling zodat je zeker bent van het gewenste resultaat.

Leer meer over onze aanleverspecificaties, bestelprocedure of templates

Levering: snel en gemakkelijk.

Gemak, snelheid en betrouwbaarheid zijn onze prioriteiten! Wij zorgen hiervoor tijdens de levering van jouw producten, naar je thuis, de zaak, op de werf of event. (dus bijna overal) Met erkende verzendpartners en een klantgerichte aanpak maken we het jou zo makkelijk mogelijk. Gewoon, omdat jij het verdient!

Plaatsingsdienst

Kies voor een professionele montage met Ć©Ć©n van onze externe experts. Dat heeft niets dan voordelen:

Ā  Rechtstreeks aanspreekpunt

Ā  Verzekerd van professioneel resultaat

Ā  Flexibele prijs en aansprakelijkheid

Zelf aan de slag met een sticker, autobelettering of paneel? Super, we hebben een aantal montage accessoires die je hierbij gaan helpen.

Stel ons hier je ontwerpaanvraag.

Samen maken we een onvergetelijk logo