Al 12 jaar uw one-stop-shop voor ontwerp, productie en levering van alle print reclame- en interieurproducten.

Onze diensten

Strategisch. Doelgericht. Impactvol.

Wij brengen jouw visie tot leven – van doordachte strategie en krachtig ontwerp tot vlotte productie en punctuele levering. Ervaar een naadloze reis van concept naar resultaat.

Slimme strategieën voor jouw succes

Wij bouwen aan jouw succes met de juiste strategieën! Als consultant voor startup-, business-, marketing- en developmentadvies helpt Hipprint jou met slimme adviezen en innovatieve oplossingen. Samen zetten we de (hernieuwde) koers uit voor jouw onderneming, met vertrouwen en enthousiasme.

Unieke ontwerpen die indruk maken.

We gaan voor een blijvende indruk met unieke ontwerpen en concepten! Of het nu gaat om reclame- en interieurproducten of een complete branding/huisstijl, wij zetten jouw visie om in creatieve en professionele designs. Met oog voor detail en jouw wensen als uitgangspunt, creëren we iets echt bijzonders.

Huisstijl ontwerp

Wij voorzien jou van een logo ontwerp en/of een volledige huisstijl. En ontwerpen voor vele communicatiedragers. Een restyle of digitalisatie van een logo is ook geen probleem.

Marketing materiaal

Wij produceren en verzenden o.a.: spandoeken, stickers, werfdoeken, reclamepanelen, vlaggen en nog veel meer.

Drukwerk

Wij ontwerpen en printen naamkaartjes, brochures, menukaart, flyers, placemats, briefpapier, posters en meer. Kwaliteitscontrole van al uw drukwerk en bestanden is standaard.

Textiel

Wij ontwerpen en produceren jouw textiel voor bedrijven, workwear, events, chiro, school of persoonlijk gebruik. Denk hierbij aan bedrukte shirts, bedrukte hoodies etc. Technieken: Borduren, Zeefdruk, DTG, DTF en FLEX.

Gratis bestandscontrole & digitale proefdruk

Bij iedere bestelling controleren wij je bestanden voor een optimaal eindproduct. Onze ontwerpstudio zorgt tevens altijd voor een digitale proefdruk van jouw bestelling zodat je zeker bent van het gewenste resultaat.

Leer meer over onze aanleverspecificaties, bestelprocedure of templates

Producent van kwaliteit & duurzaamheid

Een top ontwerp verdient kwaliteit en duurzaamheid! Als jouw betrouwbare producent van reclame- en interieurproducten leveren we maatwerk van de hoogste kwaliteit. Met gebruik van duurzame materialen en geavanceerde productietechnieken zorgen we voor producten die lang meegaan en jouw merk of interieur laten stralen.

Snel en gemakkelijk geleverd.

Gemak, snelheid en betrouwbaarheid zijn onze prioriteiten! Wij zorgen hiervoor tijdens de levering van jouw producten,naar je thuis, de zaak, op de werf, event of ergens anders. Met onze efficiënte processen en klantgerichte aanpak maken we het jou zo makkelijk mogelijk. Gewoon, omdat jij het verdient!

Plaatsingsdienst

Kies voor een professionele montage met één van onze freelance experts. Dat heeft niets dan voordelen:

  Rechtstreeks aanspreekpunt

  Verzekerd van professioneel resultaat

  Flexibele prijs en aansprakelijkheid

Zelf aan de slag met een sticker, autobelettering of paneel? Super, we hebben een aantal montage accessoires die je hierbij gaan helpen.

Een ontwerpaanvraag kost niets en kan:

Ontwerp nodig?
Wij kunnen helpen.