Al 12 jaar uw one-stop-shop voor ontwerp, productie en levering van alle print reclame- en interieurproducten.

Wie is Hipprint

Over ons

Welkom bij Hipprint, jouw partner voor creatieve ontwerp- en printoplossingen voor reclame en interieur. Wij zijn gevestigd in Diepenbeek, België, en worden met passie geleid door zaakvoerder Laurens van Moerkerk. Samen met ons ervaren team van ontwerpers streven wij naar het leveren van hoogwaardige ontwerpen en kwaliteits reclameproducten.

grafisch bureau hipprint
Hipprint flyer mockup

Het wie en wat

Met meer dan 12 jaar ervaring in de ontwerp- en printindustrie zijn wij opgericht met één doel: ondernemers en particulieren voorzien van unieke, creatieve oplossingen die hun identiteit versterken.

Wij bieden een breed scala aan creatieve ontwerpoplossingen, waaronder logo’s, huisstijlen, productontwerpen en marketingconsult. Bovendien zijn we trots op onze printbare interieuritems die zowel voor ondernemers als particulieren beschikbaar zijn.

Het hoe en waarom

Bij Hipprint werken we met een allesomvattend concept. Door alles van A tot Z te verzorgen, bieden wij een totaalpakket van ontwerp- en productiediensten aan. Flexibel, kostenefficiënt en met een garantie voor een professioneel ontwerp, foutloze productie en een punctuele levering.

Bij Hipprint nemen wij het volledige proces van ontwerp tot levering op ons. Onze betrokkenheid en ervaring zorgen voor een vlekkeloze ervaring waarbij jouw wensen centraal staan. Ontspannen ondernemen begint hier.

hipprint over ons

Ontwerp nodig?
Wij kunnen helpen.

Samen maken we een onvergetelijk logo