Al 12 jaar uw one-stop-shop voor ontwerp, productie en levering van alle print reclame- en interieurproducten.

Textiel bedrukken.

Wij bedrukken alle textiel, al vanaf 1 stuk, met verschillende druktechnieken: voor jezelf, je bedrijf of bijvoorbeeld je verenging.

Waarom kies jij voor textielbedrukking?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij bedrukte textiel nodig hebt. Voor jezelf, je onderneming of vereniging. Hoe dan ook is het (uit)dragen van je eigen boodschap een super effectieve manier om veel mensen te bereiken. Je draagt het namelijk altijd met je mee. Of het nu gedragen wordt door jezelf, je leden, je clubgenoten of werknemers; iedereen heeft kleding aan.

Want de zomer bedrukken wij je zwembroek & handdoek en in de winter je jas & muts. 😊

textielbedrukken op hittepers

Alle soorten Textiel bedrukken voor je bedrijf, school of vereniging!

Onze textielbedrukking draait voor ons om meedenken met jou! Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar unieke werkkleding, een school die gepersonaliseerde shirts nodig heeft voor een evenement, of een carnavalsvereniging die de zotste hoodies zoekt, wij staan klaar om aan al je wensen te voldoen. We zijn er ook voor jeugdbewegingen die hun eigen stijl willen laten zien met bedrukte hoodies of petten.

Dus of het nu gaat om een paar bedrukte T-shirts voor een evenement of een grote batch sportkleding voor je team, we zorgen ervoor dat alles er fantastisch uitziet en van topkwaliteit is.

Textielbedrukking klant

Onze textieltechnieken

Bij zeefdruk worden inkten een dus gaas met het ontwerp als uitsparing op het textiel aangebracht. Dit is perfect voor grotere oplages, zoals bedrijfskleding of promotiemateriaal. Het biedt uitstekende duurzaamheid en kleurvastheid, vooral op katoen en polyester. Houd er rekening mee dat de initiële opstartkosten hoog kunnen zijn voor kleinere bestellingen.

Bij Direct-to-Fabric (DTF) bedrukking wordt het ontwerp geprint op een transfer en voorzien van een lijmlaag. Dit wordt gedaan door de lijm in poedervorm te bakken op de gewenste print. Zo kan je ontwerp alle kleuren en vormen hebben die jij graag ziet. Dit is geschikt voor kleine tot middelgrote oplages en biedt goede kleurweergave en detail.

Bij Direct-to-Garment (DTG) bedrukking worden gedetailleerde ontwerpen met veel kleuren rechtstreeks op het textiel ‘geprint’. Dit is perfect voor kleine oplages en gepersonaliseerde kledingstukken zoals T-shirts en hoodies. Het biedt een goede kleurweergave en zachte prints, hoewel het duurder kan zijn voor grote aantallen.

Hierbij gebruiken we flexibele folies, gesneden op een plotter en hittepersen deze op het textiel: perfect voor kleinere bestellingen en designs met weinig kleuren, zoals individuele kledingstukken of sportshirts. Het resultaat is duurzaam en heeft een uitstekende kleurvastheid. Veel folie opties zoals o.a. reflecterende-, matte-, rekbare-, 3D- of flockfolie.

De transfer bedrukkingstechniek is ideaal voor complexe ontwerpen en kleinere oplages. Het ontwerp wordt eerst op speciaal transferpapier gedrukt en vervolgens met warmte en druk op het textiel overgebracht. Dit is kosteneffectief voor kleine bestellingen en zorgt voor een goede kleurweergave op verschillende textielsoorten.

Borduren is tijdloos en van hoge kwaliteit, kleurvast en duurzaam. Ideaal voor hoogwaardige producten zoals polo’s, petten en jassen maar ook voor werkkleding dat tegen een stootje moet kunnen. Textiel borduren wordt doorgaans gekozen vanwege de luxe uitstraling en de duurzaamheid, alhoewel duurder voor grotere ontwerpen of aantallen.

Wij helpen je met het samenstellen van je textiel en het bepalen van de beste druktechniek.

Textiel printontwerp?
Daar zorgen wij voor 💪

Indien je nog geen drukbestand, voor op je textiel, dan kunnen wij hier mee helpen. Wij ontwerpen jouw illustratie, DTP, logo (Lees hier hoe wij een logo voor jou kunnen ontwerpen) of wat jij maar wilt.

Wanneer jij de drukbestanden aanlevert, controleren wij deze altijd op kwaliteit en geschiktheid voor de betreffende druktechniek. Wij denken met je mee en adviseren je de beste technieken of producten voor jou textielwens.

Heb je een logo of illustratie maar is deze niet geschikt om te drukken? Dan kunnen wij ook instaan voor een digitalisatie hiervan. Hierbij zetten wij je ontwerp of logo om naar een vectorbestand of wat nodig is voor de gebruikte druktechniek van je textiel.

textiel bedrukken shirt design

Veelgestelde vragen over textiel.

Hoe lang duurt het om T-shirts te laten bedrukken?

De tijd om T-shirts te laten bedrukken varieert afhankelijk van de drukmethode, het aantal T-shirts en indien de drukbestanden geschikt zijn om direct aan de slag te kunnen. Afhankelijk hiervan kan dit enkele dagen tot enkele weken duren.

Ja, je kunt textiel bedrukken met een foto. Vooral sublimatie, DTG en DTF zijn hier erg geschikt voor.

De kosten voor het bedrukken van bijvoorbeeld T-shirts variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal T-shirts dat je wilt laten bedrukken, het aantal kleuren in het ontwerp, het type bedrukking (oftewel de gekozen druktechniek), en de kwaliteit van de T-shirts zelf.

Ja, bedrukte textiel kan ‘meestal’ veilig in de wasmachine worden gewassen. Wij raden echter aan de textiel niet warmer te wassen dan 40 graden. Daarnaast is het belangrijk om de wasinstructies op het kledingstuk te controleren voordat je het wast, omdat sommige speciale zorg nodig kunnen hebben.

Samen maken we een onvergetelijk logo